Nyheder

Rodbedes Marsvin

Opdræt af Teddy , Ch-teddy , Røde & Kæledyr

© 2014 Rodbedes Opdræt v./ Peter Sørensen & Annette Nielsen - Design av Nadia Udstuen

7. Juni 2014

Udstilling i DMF på Grønnemoseskole i Gladsaxe. Min Røde Satin DKCHfpb Rodbedes Theodora blev igen BIS6 og BIR og Min Junior teddy Rodbedes Ådi´s Dreamboy JR. Blev 4/6 og fik cert.

Er så stolt af mine små grise

3. marts 2014

Rodbedes Creamy & Polka Pig´s Tintin blev forældre til 2 fine Ch-teddy piger.

DKCHpb Rodbedes Rødgrød & DKCHpb Niffer´s Andiamo blev forældre til 2 piger og 2 drenge.

 

1. marts 2014

Så har Rodbedes hjemmeside fået en makeover , nyt design og udseende med hjælp fra Nadia Udstuen fra Norge , syntes hun har gjort det godt.

 

25.04.2013

2 Ch-Teddy drenge flyttede hjem til Jeannie i Eskebjerg , hun skulle overaske barnebarnet med dem så der er noget at kæle med når han kommer på besøg.

03.05.2012

Lucie & Draco blev forældre til 2 drenge og 2 piger.

 

26.04.2012

Smukke Niffer´s Veronica flytter snart ind hos Rodbederne.

 

23.04.2012

Var en tur forbi Anette ( Niffer´s marsvin ) og fik en lille Gylden/ Satin MØ Skimmel pige Niffer´s Pearlie og Røde Niffer´s Orabella med hjem. Og fik reserveret en rød/satin pige.

 

17.04.2012

En meget kedelig dag, mistede min drægtige Niffer´s linnea som kunne føde fra d 22.04.

Sov sødt min pige.

 

23.10.2011

Det er længe siden jeg har fået skrevet herinde.

Zahlina fødte et fint kuld 3. oktober,

så nu går der noget tid før der kommer nye kuld igen.

 

Næste weekend skal vi til DMF udstilling i Otterup.

 

 

24.8.2011

Persille fødte i søndags en kæmpe dreng, på 167g, præcis 70 dage efter hendes sidste fødsel, så kan vi lære at få taget hannen fra i ordentlig tid. Det er Persilles 3. kuld, hvergang har hun født 1 kæmpe baby.

 

 

16.08.2011

2 søde nye kuld er født. Foxy har fået 4 flotte skinnybærere, med flotte runde hoveder. Dette var ikke et selvvalgt kuld, og da vi desværre ikke kan bruge skinnybærere, da vi ikke skal have flere skinnykuld, er de alle sat til salg. Pippi har også født 3 dejlige 2011

 

hvirvel kæledyr, nogle store børn, mellem 105 -140g.

 

Det er endelig lykkedes os at sætte skinnyen Niffers Cassiopeia, sammen med en kastrat, hun er ellers en meget strid madamme, der banker de fleste på sin vej. Der var dog et mindre blodbad, heldigvis kun overfladiske sår, og nu accepterer de hinanden.

 

En helt ny forening har set dagens lys, Dansk marsvine forening DMF. Peter var med til stiftende general forsamling, og vi har allerede indmeldt os. Vi glæder os meget til at udstille i den nye forening, og stamtavler vil fremover komme fra DMF.

 

 

24.7.2011

Flere unger, er flyttet hjemmefra i weekenden, held og lykke til de nye marsvine ejere.

 

Alle ungerne trives rigtig godt, det går bare så stærkt. Skinnyungerne hjælper vi lidt på vej med grød som suplement, så snart man kommer ud i stalden, skriger de, og håber man har noget med til dem. Og når der kommer en tallerken ind, overfalder de skålen straks, også mor, er begyndt at spise lidt med. De spiser dog også godt af deres piller, og bliver også helt vilde, hvis en pose rasler, og der falder en gulerod af.

 

22.7.2011

Velkommen til vores helt nye hjemmeside. 1000 tak til Kristina Juel Overgaard, for det store arbejde.

Her i nyheder, vil jeg skrive om, hvad der sker her i opdrættet.

 

Vi har rigtig mange unger i stalden lige nu, og endnu flere på vej. Det var dog ikke helt planen, med så mange kuld, faktisk venter vi 5 kuld, som vi ikke selv har planlagt.

 

3 pga. Donatello, vores lidt for virile kastrat, Persille er også drægtig med Karse igen, da de stod sammen, da hun fødte sit sidste kuld. Vi troede hun havde mistet kuldet, da hun 3 uger tidligere blev fundet med blod i røven, og omkring munden, men der var skam stadig en unge, det havde vi ikke lige regnet med, så nu er Persille drægtig igen. Derudover, har vi fået en af vores solgte unger retur, drægtig med en skinny, så nu venter vi sørme også skinnybærere.

 

Vi håber bare at alle fødsler går godt.